Våra konsulter

Med passion för människor

Våra konsulter är mycket erfarna verksamhetsutvecklare, ledare, föreläsare och coacher. De har verkat inom olika branscher och har en bred erfarenhet från både privata och offentliga organisationer. De är inspirerande och levande föreläsare som använder sig av en mängd olika tekniker för att fånga sin publik. Gemensamt för dom alla är deras passion att utveckla individer och grupper, därför gör de skillnad var de än verkar!

Monika betyder energi

Monikas passion är att utveckla människor. Som verksamhetsutvecklare och föreläsare utvecklar hon hela organisationer och företag genom att bygga kultur, ledarskap och struktur. Det gör hon med medarbetaren i fokus och övertygelsen att det är framgångsrika människor som bygger framgångsrika företag.

Ordet som bäst beskriver Monika är energi. Hon är alltid på språng och har huvudet fullt av nya idéer och ett driv utöver det vanliga. Hennes ultimata återhämtning och vila hittar hon i att träna triathlon.

073-023 50 41
magnus@prodesign.se

Camilla betyder rörelse utomhus

Med människor och deras enorma potential i fokus, arbetar Camilla med att utveckla hela verksamheter. Det bästa som hon vet är att se när människor utmanar sig själv, utvecklas och växer. Hennes ambition är att ta organisationer till toppen genom att kopplas samman hållbart ledarskap med verksamhetens vision och mål.

Orden som bäst beskriver Camilla är rörelse utomhus. Hon mår som bäst när hon får röra sig i naturen, där hon hämtar kraft och inspiration! Därför kombinerar hon gärna arbetet med utomhusvistelse också, med många ”walk and talks” möten eller hela konferenser ute i det fria.

073-833 3364

Ola betyder engagemang

Ola är en affärsdriven konsult med passion för projektledning, affärsarkitektur och affärssystem. Hans styrka ligger i att kunna visualisera komplicerade samband på ett enkelt och begripligt sätt och få med sig alla intressenter på utvecklingsresan.

Ordet som bäst beskriver Ola är engagemang. Till det är Ola en lugn, strukturerad och analytisk person.

073-377 6075

Joakim betyder entreprenörskap

Joakim har i hela sitt yrkesliv jobbat med ledarskap, försäljning och projektledning. Hans styrka ligger i hans kommunikativa förmåga, speciellt att sätta ord på det som alla andra känner och tänker i rummet. Hans starka vilja framåt har tagit honom till en rad olika bergstoppar, och lika många olika företagstoppar. Med hans tydliga resultatfokus får han fart på de flesta ledningsgrupper.

Ordet som bäst beskriver Joakim är entreprenörskap. Han har en talang för att överallt se nya möjligheter och sätta samman nya konstellationer av människor för att skapa nya synergier och företag.

072-310 0217

Peter betyder möjligheter

Peter har arbetat med affärsmannaskap, personutveckling och kommunikation i 30 år, där han tar sig an varje uppdrag med omsorg, professionalitet och stort hjärta. Han har gjort sig känd för att vara starkt målinriktad och med hjärtlig humor inspirera i uppdragen.

Ordet som bäst beskriver Peter är möjligheter. Som coach, sätter han både människor och verksamheter i rörelse och skapar en genomförandekraft genom att få dom att upptäcka sina möjligheter och gå från ett nuläge till det önskade läget.

Peter jobbar som fristående konsult från Penica AB.

070-872 9927

Anette betyder nyfikenhet

Med lång erfarenhet från statlig verksamhet och flera år som ledarskapsutvecklare och coach, har Anette en bred kompetens inom förändringsledning och teamutveckling. Med fokus på resultat, helhetssyn och självledarskap bidrar hon till att skapa hållbara företag med engagerade medarbetare och ett gott ledarskap.

Ordet som bäst beskriver Anette är nyfikenhet. Anettes genuina nyfikenhet för människor och grupprocesser har bidrag till en djup erfarenhet av verktyg och metoder i hennes ledarskap. Hon kan därför flexibelt anpassa upplägget och retoriken helt utifrån kundens behov och situation.

070-829 2846